Att behöva fundera lite …

Tisdag och sista dagen på jobbet då jag jobbar hemifrån onsdag och torsdag för att sedan ha Påsklov en vecka. Hur lyxigt och skönt som helst tycker nog både lärarna och eleverna då vi alla har fått ställa om oss fram och tillbaka till distansundervisning med ibland bara en dag som förvarning.

Vi alla gör så gott vi kan med de förutsättningar vi har och det får helt enkelt duga så Påsklovet är nog för majoriteten en skön break för att planera de sista veckorna innan sommarlovet. Hjälp vad fort veckorna går …

Om du skulle bli tillfrågad av att vara med i ett tv program gällande skönhetsindustri där du ställs mot en person som är emot den och du ska vara för, skulle du då delta? Det är väldigt enkelt att räkna ut vem av dessa två som står för det som nog anses ”politiskt korrekt” så frågan är om det är intressant att ställa upp trots att du vet att flertal människor kommer att ”lyncha” dina åsikter :)?

Å andra sidan tycker jag själv om att lyssna på olika åsikter för det är då vi lär oss av varandra så om jag får frågan på riktigt ska jag fundera noggrant.

Här i Borås är det lite grått och små kallt (har förvisso frusit största delen av dagen) och ska därför snart ta ett varmt bad innan lite små städning efter min underbara tonårsdotter (sarkasm :) står på programmet. Ikväll ska jag hämta henne på jobbet vid 21 då hon har turen att ha två jobb vid sidan av skolan. Hur många ungdomar har den turen i Corona tider? Det är ingen självklarhet om inte annat …

Nu ska jag ta mitt efterlängtade bad och har köpt ny skum från Body Shop i doften citron så ska nog ligga kvar en stund extra för att verkligen njuta <3

4 thoughts on “Att behöva fundera lite …

  1. Jag saknar ett badkar 🛀🏽 då jag nu bara har dusch sedan jag flyttade så njut av ditt bad Michela … jag tror inte jag skulle ställa upp i ett sådant program , men jag har absolut inget emot vad människor gör då det inte drabbar någon som inte vill , alla får göra som de vill vad gäller sin egen kropp. Men du tar ditt eget beslut som alltid . Önskar dig en Glad och skön Påsk 🐣

    1. Jag njuter verkligen av den … Ett måste i mitt hem :) Ja, den sidan jag skulle stå för är inte den som majoriteten instämmer på så ska fundera, vet inte om jag orkar i 50 årsåldern förknippas åter med plastikoperationer :) samtidigt som det programmet det handlar om tycker jag är väldigt trevligt och intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *