Lite shopping från Cirkus …

Häromveckan tittade jag, som säkert många andra, på Instagram då jag är så sugen på lite vårnytt i garderoben. Fastnade HÄR då jag personligt känner de men framförallt för de har lite andra märken än de där vanliga som man ser i de flesta butikerna.

Fastnade för DESSA chinos som de även har i militärgrönt och vita och för DENNA skjorta/blus från amerikanska Rails (ett märke för övrigt som jag själv ville ta in i min butik när jag hade en :)

Personligen anser jag att kombinationen beige och ljusblått är klockren och då jag inte är en fan av blommiga blusar (undantag finns så klart) så kändes dessa två köp som bra köp som jag kommer definitivt att använda ofta.

Chinosen är lite tajta nu men efter att jag har använt de några ggr kommer de att sitta bättre så som chinos ska helst göra … Ett snyggt skärp i midjan är en av de accessoarer som jag vill inte vara utan <3

Enkelt men vardags snyggt …

Beställde även hem DENNA skjorta (finns även i beige och militärgrönt) som jag kommer att använda till framförallt de nya vita jeansen jag köpte från Ivy om jag nu bestämmer mig för att behålla den.

Några shopping tips denna onsdag kväll och nu får jag nog putsa min spegel då jag ser att bilderna blev något suddiga :)

Vet ni vad som gjorde mig glad igår kväll? Har fått hjälp med att rensa bloggen från de virus den hade och nu verkar det som att alla som klickar på mina Facebook länkar till bloggen kommer äntligen in. Så otroligt tacksam för detta och därför tack Peder som har fixat detta åt mig efter flera månader som många av er inte kommit in …

Nu ska jag lägga mig i badkaret en stund och njuta av det varma vattnet och den goda oljan jag har i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *