De där märkliga sammanträffande …

Igår eftermiddag vid 17 tiden mötte jag upp min fina Louise som jag känner sedan hon var i Nicoles ålder, 18 år. Vi bodde grannar och när Nicole föddes så var hon ofta hos oss. Trots den stora åldersskillnaden har vi haft så otroligt roligt ihop och även om vi inte har träffats på mer än 1 år så är det så otroligt mysigt när vi gör det.

Vi tog en promenad runt Picke, tredje rundan för mig igår, och pratade om allt som har hänt och inte hänt.

Hon kommer alltid att vara väldigt speciell för mig som den ödmjuka, intelligenta och djupa unga kvinna hon är. Tillsammans har vi varit i Smögen, Sälen, en nyårshelg i Paris och självklart många skratt på hemmaplan i Borås.

En liten rolig kuriosa är att jag en gång för många många år sedan (typ 14 år sedan) var lite orolig över att vara gravid så hon pushade mig att köpa en graviditetstest och just på Pickesjön, gömd bland träden testade jag mig medan hon och hennes kille stod och vaktade på stigen. Haha! Som tur är var jag icke gravid och det lustiga är att just idag (har inte sett honom på flera år) så såg jag just den killen som i det fallet hade varit pappan gå på Allègatan här i småstaden när jag åkte förbi honom på väg hem från jobbet. Visst är sådana sammanträffande lite märkliga?

Vissa går, vissa springer och vissa gör graviditetstester på Picke, hahaha!

Ett par gamla bilder från förr som jag hittade bland mina album på Facebook <3

Måste erkänna att jag saknar vissa perioder i mitt liv men misstänker att jag inte är ensam att känna så <3

Nu ska jag lägga mig och titta på ”I huvudet på en mördare” på svtplay …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *