Inspirationsbilder balkong …

Min dag startade med en liten runda på 3,5 km med Frans men när jag ville gå en till så totalt vägrade han så ska gå lite själv om en stund när han ska in till grannen, något han brukar göra på tisdagar efter lunch. Hon skickade nämligen sms igår där hon skrev att hon ser så fram emot hans besök och i denna Covid perioden där speciellt de äldre är väldigt mycket själva så kan en liten hund på 2 kg. förgylla lite tillvaron. Han älskar det då hon skämmer bort honom med både godis och leksaker :)

Nåväl detta ska inte vara ytterligare ett inlägg om min hund men om att jag hoppas att min anställningsintyg kommer idag så att jag kan skicka iväg den till min bank då jag ska söka om lån för att inglasa balkongen, något jag har nog tidigare nämnt.

Hoppas därför att allt det jag behöver skicka kommer så att de kan börja titta på min ansökan. Under tiden har jag googlat lite på inspirationsbilder. Farligt att göra det för nu vill jag inte bara glasa in den, jag måste även fixa golvet och lite annat :)

Har redan en balkongsoffa men nytt golv, lite krukor, kanske en hängmatta :), och en massa kuddar så kan det bli riktigt mysigt <3

När jag flyttade till denna lägenhet för 5 år sedan trodde jag inte att jag skulle vara på balkongen så mycket som jag faktiskt gör när vädret tillåter det och alla mina grannar som har glasat in sina är eniga om att man får ett extra rum och något man verkligen ska göra.

Hoppas och håller tummarna <3

2 thoughts on “Inspirationsbilder balkong …

  1. JÄTTESKÖNT med inglasat, blir som ett extra rum, vi ska renovera vårat nu så¨fort stambyte är klart😅 Just nu bor jag å maken som bagladys (iallafall känns det så för mig) 🤣
    Tur man har bra kompisar ;)
    Jag beställde detta golvet , faktiskt från ikea https://www.ikea.com/se/sv/p/maellsten-trall-utomhus-gra-vit-s49320401/ Just nu har vi trätall. Vilket jag inte är nöjd med det hamnar så mycket damm å skit emellan. Tror den andra blir bättre den är tätare liksom! Sen är jag ute efter nått kul till väggarna , hyller eller vad som bara det sticker ut lite ;) men nu kanske jag hittar inspo från dig ;) Ska bli kul å se vad du hittar på ;)

    1. Vad roligt att ni går också i samma tankar :) Ja, alla säger hur bra det är med inglasat så har nog väntat alldeles för länge men nu hoppas jag att jag får ett ok från banken så att jag kan göra det och fixa golvet så klart … Ska bli mysigt med att sitta där och inte behöva oroa mig för Molly och Frans <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *