Frans uppdatering …

Vilket fantastiskt väder vi har haft den här helgen och jag har passat på att ta ut Frans på promenader. I lördags 7 km (2 rundor runt Pickesjön) och igår fick han gå hela 7 km på morgonen och 5 på eftermiddagen vilket han klarade galant. 12 km som blev ca 17000 steg för mig men undra hur många steg han hade fått om man kunde räkna de?

Så skönt att se att han klarar det. Lite folk på Pickesjön en tidig söndag morgon vilket var väldigt skönt då lille Frans har en benägenhet att skälla på cyklar, människor och hundar. Det låter mer som att han älskar sin egen röst och vill se hur människor reagerar när han skäller på de. Ingen bra vana alls så klart …

I torsdags tog jag honom till veterinären för att vaccinera honom mot rabies och för att han ska få sitt pass. Efter 21 dagar från rabies vaccinet kan han åka till de flesta europeiska länderna men kanske inte jag så länge jag inte är vaccinerad?

Han verkade inte lika kaxig hos veterinären som för övrigt är en mycket trevlig sådan. Passade på att väga honom där och han väger exakt 2 kg. Liten kille <3

Så här ser hans pass ut och det finns tom. plats för ett kort på honom. Hahaha!

Vi får se om det blir någon Marbella för honom till sommaren :)

Måndag idag och jag är på jobbet idag, onsdag och torsdag för att övriga dagar ha lektioner på distans. Nu ska jag förbereda nästa lektion och hämta lite kaffe :)

Önskar dig en fantastisk start på denna dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *