Vem har rätt?

Onsdagar är min skönaste dag på jobbet och då denna vecka är den enda lektion och eftermiddagsmöte på distans hade jag bokat en förmiddagstid för mitt besök på Carlanderska.

Började dock med att hälsa på Victoria och dottern Alessandra redan vid 8 för ett gemensamt kaffe och tjejprat då de bor bara 3 min. från Carlanderska. Victoria hade gjort riktigt goda och nyttigare bars som hon bjöd till kaffet men det receptet kommer separat i nästa inlägg.

Så fint inrett … Fick även tips på garderob då de har en fantastisk bra sådan med belysning och hyllor till väskor, solisar, skor och plånböcker. Hade gärna haft det som finns i den garderoben kan jag lova :)

Vid 10 gick jag till Carlanderska medan de gick till tandläkaren då det är Alessandras andra kontroll, spännande …

Förra året hade jag väldigt ont i höfterna, så ont har jag inte just i dagsläge men tänker att det är bättre att göra något åt detta nu istället för att vänta till att kanske smärtan blir värre.

Ortopeden som undersökte mig förra året frågade mig om jag hade gjort många squats då sätesmuskeln är den som gör ont på mig, ortopeden i år sa till mig att jag borde stärka upp sätesmuskeln istället så det verkar som att min bakdel har fallit lite under året, haha!

Ska dock tilläggas att förra året fick jag ta av mig jeansen i år hade jag på mig de :) Bara en lite tankeställare om samma diagnos (sätesmuskeln är den som smärtar) men pga. två olika orsaker …

Vem har rätt då? Tyvärr får jag väl erkänna att det är årets ortoped som har rätt då den muskeln använder jag nog väldigt sällan och han förklarade även att kroppen lär sig att koppla ifrån vissa muskler om man inte aktivt tänker på det så nu ska den allt påminnas om att den finns :)

Tog bussen fram och tillbaka till Göteborg istället för bilen och självklart hade jag munskydd. Var ändå förvånad över att inte alla hade det men så är det med rekommendationer :)

Nu väntar online möte så ska hinna med koka lite nytt kaffe …

2 thoughts on “Vem har rätt?

  1. Finaste så mysigt att du kom o hälsa på 🤗 nästa ggn kör vi mys i Borås. Njut av dagen finaste du ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *