En härlig nyans av blått …

Inlägget innehåller annonslänkar för Wakakuu

Både måndag och tisdag har jag jobbat från skolan men imorgon och på torsdag är det distansundervisning som gäller.

La ut en bild på Instagram och har fått frågor gällande min tröja från Isabel Marant. Den är köpt på Jolina i Borås förra säsongen men finns även i vårens nya färger HÄR för dig som gillar online shopping. Har två sådana tröjor, en beige och denna på bild …

Jeansen är köpta hos Wakakuu HÄR, märket heter Ivy och modellen Johanna (har köpt även vita till sommaren)

Instagram filter på bilderna ovan men inte på denna under så syns färgerna bättre …

På vägen hem stannade jag vid Pickesjön för en promenad runt sjön. Snart ska jag återgå till milen nästan varje dag och Frans ska få följa med så länge han orkar. Balsam för själen att bara andas naturen och gå samtidigt som jag rensar tankarna <3

Vid 21 hämtade jag min dotter som har jobbat efter skolan. Körde henne till en kompis då hon sover över där för som jag skrev igår så kör jag gärna henne istället för att hon ska gå i mörkret om så bara 1 km de gångerna jag kan.

Nu är klockan 22.30 och ska lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt …

Buonanotte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *