Lady Gucci …

Jag är ingen Mello tittare men då jag har hört några av låtarna på radion tycker jag att “rätt låt vann” och medan de flesta har suttit och tittat på denna final så har jag istället tittat på en dokumentär “Lady Gucci” som finns på Discoveryplus och som just handlar om mordet på Maurizio Gucci.

En verklig italiensk “Dynasty/Dallas” med glamour, otrohet och mord. Se den för just nu håller bland annat Lady Gaga att spela in filmen “House of Gucci” i Milano. Dokumentären var riktig intressant och ja, man kan inte annat än att tycka något om fru Gucci :)

Nicole var hemma vid 20.30 efter att ha jobbat och så fixade hon och två tjejkompisar sig för att gå till några gemensamma vänner.

Hur söta som helst dessa två <3 <3

Nu blir det den där “mamma sömnen när dottern är ute” som gör att åtminstone jag inte riktigt kan somna gott tills jag vet att hon är hemma hos mig, Molly och Frans <3

Lady Gucci är mitt tips denna helg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *