Samtal & inredning …

Jag tillhör de personer som har svårt för att ta fram telefonen och ringa upp någon, det finns något slags motstånd i det agerandet som gör att jag drar mig för det …

Idag har jag dock förvånat (chockat) mig själv genom att ha flera olika samtal:

1- har ringt banken för att söka efter ett litet lån för att glasa in balkongen och fick samtidigt veta vad marknadsvärdet är på min lägenhet. Blev väldigt glad över vad deras kalkyl visar även om det kanske inte är hela sanningen.

2- har haft samtal med en försäkringsman från If för att gå igenom alla mina försäkringar jag har hos både de och andra försäkringsbolag med målet att få ner mina kostnader genom att samla alla under ett och samma bolag (även hund och katt försäkringen)

3- har ringt min sjukvårdsförsäkring hos If (har typ alla försäkringar man kan ha ) för att boka tid hos en höftspecialist på Carlanderska och åter kolla mina höfter då värken har delvis kommit tillbaka.

4- har ringt min tandläkare för att få en tid redan på onsdag då en lagning gick sönder i helgen.

5- mailat Loopia om problemet med att vissa av er inte kommer in direkt till bloggen samt uppdaterat en person som ska hjälpa mig med sökandet av varför det blir så …

Nu får jag bara hålla tummarna för att jag får lånet för att glasa in balkongen, att smärtan på höfterna avtar som det gjorde förra våren, att kostnaden av den där lagningen inte gör att jag måste leva på nudlar resten av månaden och att min blogg kan läsas utan problem av alla de som önskar det så att jag får tillbaka motivationen.

Det som återstår för dagen är att skriva in de sista bedömningarna som ska vara inne före midnatt och som kommer att ligga som grund för kommande utvecklingssamtal med elever.

Har dock även hunnit lite roligare saker som att gå in och shoppa nya handdukar och duschhanddukar från Lexington till en vän som har renoverat en lägenhet i Göteborg och här några bilder från Mariella.

Underbart att bara insupa alla vackra ting även om jag gärna hade köpt en hel del av det :)

Det mesta pekar på att människor iom. Corona lägger mindre pengar på kläder men mer på sin bostad och därför på inredning. Känner du igen dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *