Söndagsprommis …

Både Frans och jag var nog lite förvånade när vi gick ut imorse och möttes av lite snö på marken. Nu vill vi inte ha snö men vår …

Vid 10 åkte vi och hämtade mor för en promenad runt Pickesjön.. Hon satte sig baksätet och hade mask och vi hoppas, likt många andra, att det är snart hennes tur att ta vaccinet mot Covid-19. Hon tillhör dock den gruppen som kommer att ta den med blandade känslor … Har förstått att det är inte alla som ser det som självklarhet att vaccineras när vi väl får det.

Någon som också ska vaccineras, men mot rabies, är Frans som går som om han vore en dressyrhäst med sina långa och smala ben :)

Härligt att starta söndagen med syre och prommis så nu ska jag snart sätta mig och läsa de sista inlämningar i psykologi medan tvättmaskinen går för den där tvättkorgen blir aldrig tom av någon märklig anledning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *