Dags att investera i en inglasad balkong?

Efter några sociala helger så har jag en betydlig mindre social sådan denna helg.

Vid 14 tiden mötte jag dock upp min väninna Ann-Louise för att gå en promenad på 5 km vid Kypesjön med Frans som klarade detta galant med sina långa ben. Han är Frans Långben och hans lätta kropp gör nog att han kan med tiden gå längre sådana <3

Så mycket syre i skogen och så skönt att vi nu har förhoppningsvis lämnat de -10 grader för lite skönare temperaturer. Då jag har balkong vill jag nu börja ha den dörren öppen för Molly älskar att ligga och sola sig där men just nu står jag med det där lilla dilemmat att Frans skulle kunna ramla ner om han tittar ut mellan springorna så måste få balkongen inglasad för djurens säkerhet och för att själv kunna vistas på den utan att behöva ha koll på de hela tiden.

Alla jag har pratat med säger att en inglasad balkong är det bästa valet de gjorde då det blir som ett extra rum och att den även dämpar ljuden från vägen så klart.

Förutom att få balkongen inglasad önskar jag även fixa golvet på den så funderar mellan en matta eller att lägga plattor/klinkers på den. Fotade en väninnans balkong för några år sedan så funderar om det blir för mycket mönster eller inte att ha en liknande?

Ni vet när tankarna snurrar runt i ens huvud utan att jag egentligen ens vet om jag kan göra denna investering. Känner dock att det är litet av ett måste med både katt och hund i hemmet som skulle stortrivas att få vara ute på den även när jag inte är hemma.

Dessa nedan ser också helt fantastiska ut och helt klart i mina favoritfärger. Lite farligt att googla för då hittar man allt man skulle vilja göra och ha :)

På måndag ska jag helt klart ringa banken för den här typen av utgifter kallas för investering ;)

2 thoughts on “Dags att investera i en inglasad balkong?

  1. Hej.
    Jag skulle nog satsa på en heltäckande matta. Sådan som man har på altaner eller nålfiltmatta. Mycket skönare för djuren att ligga på. lätt att dammsuga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *