En säng och en kaffemaskin …

Inlägget innehåller annonslänkar för Wakakuu

Igår sov jag över i den lägenhet i Göteborg som har totalrenoverats och där det just nu finns en säng och en kaffemaskin. De viktigaste helt enkelt :)

Mina nya denim är från Ivy och du finner de HÄR. Modellen heter Johanna och har nu även beställt vita i samma model som den denim älskare jag är. Skjortan är från Massimo Dutti och västen från butiken Cirkus i Helsingborg.

Här är jag på övre våning där en mindre toalett med dusch finns, sovrum och en yta där ett extra vardagsrum med balkong finns. Jag som har sett hur denna lägenhet såg ut tidigare kan knappast förstå hur fin den är nu när den har genomgått en make-over renovering.

Läget vid Heden, precis i närheten av Ullevi och Scandinavium gör att lägenheten är väldigt central så tror allt att jag kan trivas här när jag önskar och får sova över i Göteborg.

Vaknade dessvärre med väldigt ont i magen som har kommit och gått hela dagen tyvärr så ska snart ta min tredje Treo och lägga mig för det är det enda som hjälper när jag får den här smärtan.

Imorgon torsdag ska jag ha lektioner i skolan/klassen då årskurs 3 får komma in denna vecka för att på fredag ha enbart distanslektioner hemifrån. Det känns nästan lite märkligt att åter stå framför ca 30 elever i en klass efter några veckor med enbart distansstudier … Önskar er nu en underbar kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *