Distans och vakt …

Lång dag på jobbet idag med 4 lektioner på distans men från skolan för min del då jag avslutar med att vara vakt på en av de omprovstillfällen som vi erbjuder eleverna en gång i månaden.

Tråkigt så klart när det är min tur att stanna kvar till 19 men sedan har jag gjort det vilket får vara den insikten jag har idag när alla andra går hem och jag och en kollega är kvar :)

Just nu i psykologi går jag igenom momentet rättspsykologi som jag själv pluggade på GU för inte alls länge sedan men även en påminnelse om att jag har kvar en tenta som jag aldrig gjorde då jag stängde butiken i den perioden och hade det något stressigt i livet då med allt vad detta innebar.

Äldst i klassen var jag också men älskar skolmiljön och lär nog bli äldst i klassen igen då jag kommer med största sannolikhet att plugga något mer framöver när jag delvis kan bo i Göteborg och kan gå på föreläsningar.

Nu ska jag nog ta en kopp kaffe till innan jag ska vara “vakt” för att sedan övernatta i Göteborg, i en lägenhet där det enda som finns ännu är en säng och en kaffemaskin :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *