PRP behandling hos Hair Tp Clinic …

Jag fyller hela 50 år i år och jag erkänner det: kan jag göra behandlingar som hjälper huden att inte tappa sin spänstighet allt för mycket och tar bort de där ytliga linjer eller/och ger lite glow så räcker jag upp handen direkt.

Min vän Fazli och hans underbara syster Egzona driver och jobbar på hairtpclinic.se där de har specialiserat sig på PRP-behandlingar för hår och hud samt på hårtransplantationer. Idag fick jag göra just PRP behandling för huden och en liten film på detta kommer om några dagar <3

Så här såg jag ut när jag fick någon bedövande kräm i ansiktet som fick sitta en liten stund och gjorde susen …

Så fint på kliniken som ligger i underbara Vasastan i Göteborg <3

Den här behandlingen blev väldigt känd när Kim Kardashian gjorde den och la ut bild på Instagram där den snabbt fick namnet “vampyrbehandling” då den utförs enligt följande text som jag har hämtat direkt från deras hemsida HÄR.

Vi passade även på att äta en mumsig sallad under tiden <3

Sedan var det dags att ta bort krämen och starta de små injektionerna med det blodet som jag hade lämnat en stund tidigare och som sedan hade centrifugerats. En spännande procedur helt enkelt :)

Tack vore bedövningssalvan så kände jag inte alls mycket och så fick jag även lite dermapen på detta för maximal effekt …

Lite röd direkt efteråt med rodnaden var inte alls så markant som jag trodde att det skulle bli så man kan göra behandlingen utan att behöva tänka att man måste hålla sig hemma den kvällen eller dagen efter.

Här direkt efteråt utan de där Instagram filtren som slätar ut och döljer verkligheten …

Här kan du läsa även om PRP-behandlingen för att stimulera hårtillväxten och om hårtransplantation.

Tack Fazli och Egzona för idag och är Du intresserad eller bara nyfiken på en av dessa behandlingar så finns alla kontaktuppgifter med övrig information på deras hemsida HÄR.

Den här helgen har skiljt sig från många andra då jag har inte legat i sängen och tittat på Netflix. Hahaha! Börjar jag bli lite social igen? :)

Imorgon är det måndag och ska jobba från skolan alla dagarna förutom fredag så ska upp i tid imorgon för att både ta en promenad med lille Frans och köra till jobbet innan mötet som påbörjar 8.20.

Ska avrunda kvällen med något på teve och somna gott efter ytterligare en riktig mysig helg.

2 thoughts on “PRP behandling hos Hair Tp Clinic …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *