Inredning & bubbel …

Idag följde jag med en vän till en inredningsbutik, A&Co inredningsbutik, då han har köpt en lägenhet i centrala Göteborg (samt låtit den helrenovera den). Lägenheten behöver nu inredas och en av tankarna han har är att ta professionell hjälp från någon/några och märket Slettvol finns i denna butik.

Frans var med då det är dags att miljö träna honom så att han vänjer sig att följa med på lite olika aktiviter.

Fick sedan se den fina etage lägenheten som skiljer sig idag väsentligt mycket från hur den såg ut när förra ägarna hade den. Stor WOW och den kommer att bli så fin när allt kommer att vara klart. Är du lite nyfiken filmade jag lite till min insta story @michelacastellari.se.

Efteråt tog vi en lunch på stan och så mötte vi spontant upp Johanna och Janne som satt på Farellis. Vi tog ett glas bubbel i deras mysiga sällskap och flyttade över till O`Learys på andra sidan gatan då Frölunda spelade och det får man definitivt inte missa när två av oss fyra är göteborgare.

Johanna har lilla Lucy, en underbar söt pomeranian, samma ras som min Knut var <3 så hon minns väl hur jobbig valp perioden kan vara/är men även att det blir så mycket lättare när man har tagit sig igenom den.

När vi skulle lämna sportbaren mötte vi Theresa och Jörgen så det blev ett glas till innan Borås igen i deras alltid lika trevliga sällskap <3

En riktig trevlig lördag i Göteborg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *