Inuikii sandaler …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Buonasera!

Nu kan jag blogga igen då min lilla hund verkar älska att bita på datasladdar … Två har gått sönder så igår köpte jag min tredje och förutom att de inte är speciellt billiga så är det självklart framförallt farligt. Får helt enkelt acceptera att jag får ladda datorn på höga höjder under valpperioden :)

Förra sommaren fick jag inte tag på sandalerna från Inuikii då de sålde snabbt slut så även om det kommer att dröja några månader innan dessa kommer till användning ville jag inte riskera att bli utan även i år. När jag såg att de hade kommit in bland nyheterna på Wakakuu så klickande jag snabbt in de HÄR. Klicka på nyheter eller på märket Inuikii …

På höst och vinter älskar jag att ha fötterna i några av mina tre Mou boots till vardags men på sommaren när jag inte har sneakers eller Havaianas så är dessa alldeles perfekta. Bara att stoppa in fötterna till den korta hundpromenaden (den första och den sista på dagen) eller när jag ska förhoppningsvis ner till stranden på någon semester. Lite chunky men jag gillar de väldigt mycket <3

Frans var lite intresserad när jag provade storleken :)

Idag har Frans varit 1 1/2 h hos grannen, en underbar trevlig kvinna som är i pension och som jag tror tycker att det är lite mysigt när han kommer och blir ordentligt bortskämd av henne. Speciellt under dessa Covid-19 tider så kan en liten hund på besök göra väldigt mycket och jag passade på att dammsuga då han gärna skäller på den annars.

Vid 10.30 var jag och hämtade mina 5 gröna juicer från Systramii då jag kände att jag verkligen var sugen på en grön dag efter sportlovsveckan som har inneburit lite för mycket av det goda. Ska nog gå ner även imorgon och köpa några.

Önskar dig en trevlig fortsatt kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *