The Steam Hotel …

Igår eftermiddag/kväll kom vi fram till mysiga ”The Steam Hotel” i Västerås. Mitt första besök på detta hotel och en riktig mysig och välkomnande miljö.

Jag tog ett glas bubbel …

Vidare gick vi till den italienska restaurangen där maten var helt ok och personalen väldigt trevlig. Som alltid är det lite svårt att imponera med italiensk mat när jag kommer från Italiens kulinariska stad Bologna.

Något jag dock imponerades av är den sanna historia som skildras i Netflix serien ”The Queens´s Gambit” och självklart testade jag för första gången att spela schack. Kan idag inte riktigt minnas alla regler för spelet innehåller många sådana som åtminstone jag inte lärde mig efter 30 minuters spel men ett spel jag kan tänka mig att lära då strategi är nyckeln till att vinna.

Efter frukost idag gick vi till deras spa där relax rummet var favoriten.

Vid 13.30 var det dags att lämna Västerås för att åka hem till Nicole, Frans och Molly.

Nicole har tagit hand om djuren dessa 3 dagar med bravur och idag när jag satt i bilen på väg hem fick jag denna uppdatering, haha!

Glädjande nyheter att han verkar ha förstått ”grejen” mer och mer och självklart berömmer vi som tusan när han gör A och B utomhus :)

Nu ska jag dricka lite extra vatten då jag imorgon ska för första gången lämna blod då jag blev accepterad som blodgivare. Kl. 8.30 imorgon ska jag vara på plats …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *