Min Valentine dejt …

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, en dag som även i Sverige uppmärksammas mer och mer.

Jag älskar hjärtan och därför en dag som jag tycker är lite extra mysig och som jag oftast har firat med middag på restaurang med min dotter sedan hon var liten. Numera vill hon dock inte fira den med mig längre så ska åka till Sigtuna imorgon vid lunch för att få spendera denna hjärtliga dag med min yngre väninna Mikkan.

För 2 år sedan (Mikkan längst till vänster) fyllde hon 30 så var i Stockholm för att fira henne då och i mitten Louise som också ska komma förbi hos henne. Riktigt mysigt ska det bli att få träffa dessa två temperamentsfulla och underbara blondiner <3

Ska åka till hennes nya hus som hon har nyligen köpt och som har genomgått en totalrenovering, otroligt spännande att få se hennes stora hem. Försökte komma på hur länge vi har känt varandra men från 2012/2013 finns det iaf. kort på oss :)

Nicole är nu ute med vänner och imorgon ska hon självklart få en Alla Hjärtans dag present och något extra mumsigt till frukost <3

Pratade med min syster tidigare idag som berättade att hennes son Leo längtar så efter morgondagen för att han ska köpa en blomma till henne <3 Hur gulligt som helst …

Nu ska jag sätta på en film och har du inte redan sett denna dokumentär så finns Crime Scene nu på Netflix för oss som gillar true crime genre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *