Mumsig tapas på “Räven och Rönnbären” …

Idag åkte jag in till jobbet för att från och med nu ha februari lov vilket inte känns helt fel att ha. Ska tom. åka iväg några dagar från och med söndag så mysiga dagar väntar.

Lovet startade redan idag med en fantastisk trevlig middag på restaurang “Räven och Rönnbären” i Dalsjöfors tillsammans med Ann-Louise och två underbara kvinnor, Caroline och Jasmine, som var bland annat trogna kunder hos mig när jag hade butiken.

Vi beställde in mumsiga tapas rätter och vi satt där på restaurangens nya inglasade servering och hade väldigt trevligt. Älskar kvinnor som lyfter varandra så tusen tack för en underbar fredag kväll i ert sällskap och har ni inte varit på denna restaurang så rekommenderar jag er att boka bord för den är väl besökt just av den anledningen att den är väldigt uppskattad.

Har nu gått sista rundan med Frans runt huset och vi är nog båda glada över att vara inomhus igen :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på någon bra dokumentär som jag redan har sett att somna till … Buonanotte !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *