Profhilo på Klinik Villastan ..

Igår eftermiddag gick jag till Klinik Villastan för att göra min andra (av tre) Profhilo behandling, en anti ageing behandling som tillför huden fukt och volym med dess höga koncentration av hyaluronsyra (64g/2ml).

Halsen är ett område som åtminstone jag kanske inte ger den kärleken i form av bra krämer som jag borde göra, jag hoppar liksom lite över den när jag använder mina dag och natt krämer (är nog lite ekonomisk där :) så kände att denna kur var mer än behövlig.

Behandlingen startade med att min väninna Ann-Louise ritade vita streck där hon ansåg att injektioner var mer behövliga och sedan var det bara att lägga mig på behandlingstolen.

Sedan kom de där sticken som gör en skillnad … Man vill ofta veta om något gör ont och isf. hur mycket men min smärtgräns när det gäller estetiska behandlingar är nog lite större än många andras för personligen tyckte jag att vissa stick sved till en del men inte så att jag kände någon vidare smärta i samband med de.

Den direkta resultatet ser lite hemsk ut då man får bubblor i huden som dock lägger sig efter bara ett par timmar. Ser lite läskigt ut dock precis efteråt men ett bevis att något verkligen tillförs under huden.

Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis och när det gäller hur länge den håller så sägs det ca 6 månader och efter det kan man komplettera med en uppföljande behandling varje 6 månader för att behålla resultatet. En kur på 2-3 ggr. rekommenderas som start och jag har en behandling kvar …

På bilden nedan efter ca 1 1/2 h och då hade redan “bollarna” börjat försvinna :) Idag, dagen efter, syns de inte längre …

HÄR kan du boka din Profhilo behandling och ska tillägga att Klinik Villastan har ett Alla Hjärtans Dag erbjudande som gäller under hela februari: de ger 20% rabatt på läppar ifall det är något du själv har funderat att göra. Själv gör jag mina en gång om året och inte oftare än så …

Kanske något att önska sig på Alla Hjärtans Dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *