The mountain …

En man jag har känt länge, sedan han och jag var de första av den dåvarande yngre generationen gymnasielärare på Bäckängsgymnasiet för ca 23 år sedan, är Mikael, som årligen bjuder på underbara tillställningar på nationaldagen, sådana jag verkligen ser fram emot <3

Igår träffades vi vid 17 tiden framför Townhouse för att äta något och prata om allt mellan Margaret Thatcher till att arrangera spännande resor med historisk och kriminologisk touch.

På samma restaurang var även min dotter med två av sina tjejkompisar så självklart gick vi och hälsade på de.

Ibland tycker jag att Nicole (min dotter i mitten) är lite lik prinsessan Madeleine. Vi är några som tycker det och ibland är likheten större som på dessa kort … Min lilla prinsessa :)

Vi beställde in hamburgare men hade så tighta jeans att de sa till mig att äta bara 1/3 av den så lyssnade på de :) Väldigt gott var det iaf …

Då alla restauranger stänger vid 20.30 gick vi hem till mig och tog ett glas rött samt pratade vidare om spännande samtalsämne. Samtidigt som vi satt och pratade fick han ett meddelande om att han hade ”vunnit” budet på en tavla målad av Winston Churchill och då jag fick se på bilden så blev jag allt lite imponerad. Lite coolt att ha en tavla av honom kan jag allt tycka men så har Mikael 3 tavlor målade av Prins Charles så hans väggar är redan vana vid historiska namn.

Glömde tyvärr att ta ett kort på oss mitt i alla spännande samtal. En mysig lördag kväll och då jag är inne i en liten svacka där jag tycker att det mesta är väldigt tråkigt, där jag tänker på allt och blir stressad av framtiden, så var en middag ute precis vad jag behövde.

Fina Matilda Djerf la ut en dikt på sin insta story, en dikt som heter ”The Mountain” och den får avsluta detta inlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *