Stolt mamma …

Fredag och idag har jag åkt in till jobbet då årskurs 2 har haft undervisning i skolan så min första lektion var i klassen medan de andra 2 var på distans men jag satt och hade de från skolan.

Apropå skola måste jag få vara lite stolt över min dotter och de andra tjejerna som hon har startat sitt UF företag med. De har nämligen vunnit skolans pris som det företaget som har sålt flest artiklar och kommit trea gällande bästa UF på sociala medier. Inte illa alls kan jag få tycka!

De har en TÄVLING på deras Instagram, gå in på @twistedcandlesuf om du vill delta.

Vissa UF köper in redan färdiga produkter från länder som Kina för att bara sälja vidare men här kan jag lova att det ligger jobb och logistik bakom då en massa ljus har varit här hemma och de har suttit bland annat här och snurrat ljusen för att bland annat leverera direkt till dörren hos vissa kunder.

Underbart att få känna på lite och utan några risker att starta eget. En populär kurs på flera gymnasieskolor och så även där jag själv undervisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *