Brownies och sneakers …

Idag har jag jobbat hemifrån och tagit emot den mest fantastiska söta boxen med de godaste brownies jag har ätit.

Det är en otrolig driftig tjej som levererar de godaste tårtor eller boxar med mumsiga förslag (allt från brownies till cupcakes). Imponerad av allt hon lägger ut på Instagram.

Gå gärna in där cake_boras där du även lägger din beställning på DM. Nu till Alla Hjärtans dag gör hon underbara boxar med just hjärtan som tema.

Både Nicole och kompisen Holly provsmakade den och de bekräftade det jag redan hade kommit fram till när jag tog 1 eller låt oss vara ärliga 2-3 bett på denna ljuvliga brownie.

Den rosa bollen längst ner till höger ska jag prova imorgon för fick instruktion att jag ska lägga den i en mugg och ha varmt mjölk på den då den smälter och blir som en mumsig cappuccino. Ska filma imorgon när jag ska njuta av den.

Tycker att idén med just dessa boxar är så gullig. Perfekt att skicka bud på en till någon man vill överraska istället för den klassiska blomsterbuketten. Lite variation <3

Nicole är iväg hos kompisar efter att ha gått ut med Frans och jag ska om en stund krypa ner i min säng med min dator. Imorgon ska jag åka in till jobbet då en av mina fyra lektioner är inte på distans så måste in och håller tummarna för att vägunderlaget är bra även i Härskogen som en liten strecka på ca 10 minuter som många tycker är obehaglig att köra.

Sist men inte minst så har jag ytterligare ett tips till dig som är lite shoppingsugen och gillar sneakers. Min väninna Johanna har i samarbete med Ellos tagit fram en model sneakers i vit/guld samt svart/guld och vi som älskar sneakers kan knappast få nog av flera att ha till både jeans som klänning.

HÄR ser du båda och misstänker att Johanna är väldigt nöjd med den underbara responsen hon har fått då det är bara några få kvar i de större storlekarna. Well done!

Den ljuvliga bilden nedan är från Johannas blog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *