En bättre lördag …

Vilken mysig lördag jag har haft förutom de -9 grader som mötte mig och Frans när vi gick vår något tidiga hundpromenad. Brrrrr …. Tur att jag har min varma jacka …

Vid 10.30 gick Ann-Louise och jag runt en vacker vintrig Pickesjön för att sedan komma hem och värma mig med en skön dusch, sitta och prata lite med min dotter, byta om och ta en spontan lunch på Townhouse med min väninna Theresa.

Lunchen varade i 4 1/2 timma! Vi satt och pratade och hade så otroligt trevligt att timmarna bara rusade iväg. Jag älskar långa luncher … det är mer min grej än sena kvällar :)

Nicole skulle ikväll ha några väninnor här hemma och ville helst att jag inte skulle vara där så frågade mor om jag fick komma till henne 3 h cirka. Tror att hon hamnade lite i chock då det hör inte till vanligheterna att jag kommer hem till henne en lördag kväll men mysigt med lite tv och prat. Vid 23 återvände jag hem och Nicole med kompisar gick efter en stund för att ansluta sig till andra. Nu lär jag vara vaken tills hon kommer hem …

Som vanligt (måste verkligen bättra mig) har jag inte tagit några bilder men avslutar detta inlägg med att berömma Nicoles bror Albin och kompisen Caisa som är med i Borås Tidning.

Stolt över er och den engagemang ni visar för något som majoriteten av oss kan bli så mycket bättre.

Bravo! Bravissimo!

Nu är klockan 1 på natten så söndag helt enkelt :)

2 thoughts on “En bättre lördag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *