En hund på axeln …

Även idag åkte jag in till jobbet men imorgon jobbar jag hemifrån. Lite varierande fram till februari lovet som om två veckor är här. Tog en kaffe med bland annat min kollega Fabio som också är italienare. Då han bor i Göteborg så rekommenderade han några ställen som gör italienska pizzor som smakar därefter. Tror nog att jag skulle kunna äta italienska pizzor 3 ggr i veckan om de inte hade innehållit de kcal de gör … Mums!

Är det bara jag som tycker att det redan är ljusare på eftermiddagen? När jag åkte från Lerum idag vid 16.30 var det ljust så underbart att slippa åka buss/tåg när jag inte måste.

En selfie i bilen med instagram filter för nej, så slät hud har jag inte …

När jag kom hem åkte Nicole iväg med några kompisar och på kvällen satt vi och tittade på Wahlgrens Värld med lille Frans som låg på Nicoles axel.

Nu är kl. 23.30 och ska lägga mig för imorgon väntar lektioner från 8.20 …

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *