Att åka in till jobbet …

Idag och imorgon har jag lektioner på jobbet då årskurs 3 får vara på plats i skolan denna vecka när de andra får distansundervisning.

Tycker att det är skönt att få åka in åtminstone 2-3 ggr dessa kommande 3 veckor så att jag åtminstone får lite socialt umgänge. Det blir rätt så ensamt och tråkigt att sitta vid köksbordet en hel dag då mina möbler är inte riktigt anpassade till att jag ska sitta och jobba där i flera veckor.

Nicole fick istället ta hand om lillen och när jag kom hem var det 5 tjejer som satt här och hade distansundervisning. Misstänker att många hem befinner sig i liknande situationer med rum eller bord som inte räcker åt alla.

Imorgon har jag en lite längre dag med 3 lektioner som avlöser varandra och ska åka in tidigare för att förbereda lite material och för att ta en kaffe med några kollegor.

Satt förresten och sökte på bilder och kom in på DENNA sida. Någon som vet vad det är för sida? Mina bilder i en kontext som jag aldrig har godkänt. Det ser ut som att de säljer den jumpsuit jag har på bilden för ca 380:-? Då den kostade över 2500:- har jag lite svårt att tro det men förstår nog inte riktigt varför de har flera av mina bilder där. Märkligt …

Nu ska jag dock lägga mig och somna till en svt dokumentär :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *