I fredagspanelen – P4 Sjuhärad …

Det var riktigt länge sedan men igår fredag var det dags för att åter vara i fredagspanelen i P4 Sjuhärad tillsammans med min väninna Tania.

De ”saftiga” ämnen vi fick var: plastikoperationer/skönhetsbehandlingar, bilkrockar och hur vi tänker kring porr då nätet idag gör den tillgänglig redan för barn som kanske nyfiket tittar och får kanske en normaliserad syn på något som inte borde.

Med tanke på social distansering satt vi inte inne i studio tillsammans med programledaren Sara men på andra sidan glaset där de hade förberett med allt som behövdes.

När det gäller plastikoperationer kunde jag bara dela med mig om att min senaste operation handlade om att för första gången förminska och lyfta brösten. Kanske inte så provocerande som de gångerna som jag har förstorat de då den allmänna synen tror jag handlar mer om storleken man väljer än att man opererar det då det är idag så många som gör.

Gällande det där med bilkrockar så har jag som tur är ingen större erfarenhet i ämnet men minns när jag som 16-17åring satt i bilen i Italien med mor som körde. Vi stod stilla vid ett trafikljus med en bil framför oss när hon helt plötsligt nyser och samtidigt hoppar vår bil fram och krockar med den framför. Ingen större incident men en rätt så onödig sådan som gav oss, i efterhand, ett par skratt (alla olyckor är väl dock onödiga)

Det var helt enkelt ett blandat kompott av ämnen och lite frispråkighet fanns från oss i fredagspanelen, mycket sägs med ”glimten i ögat”, något som kanske åhörare inte alltid är medvetna om eller förstår.

Nu är klockan snart 7, vaknade redan vid 5.30 och måste nog ge mig ut med lille Frans för han är inte helt (bara delvis :) rumsren än :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *