Congrats USA …

Tittade ni på installationen av president Joe Biden och vicepresident Kamala Harris när de igår skrev historia?

Så efterlängtat av många att inte vakna till märkliga och aggressiva tweets, att inte känna någon oro för den polarisering som fd presidenten Trumps retorik stod för.

Joe Biden i Vita Huset och jag kunde inte låta bli att bli känslosam. Kanske för att han har genomlidit så stora och ofattbara familjetragedier, kanske bara för att han “ser snäll” ut, kanske för att han var Obamas vicepresident under de 8 åren de var ett team eller kanske bara för att det inte är en Trump som vann valet.

Kan inte heller annat än bara känna en otrolig värme för dessa två personer när jag ser liknande bilder. En man som lyfter starka kvinnor och en stark kvinna som nu är den första kvinnliga vicepresidenten.

Äntligen ett par som också visar lite värme till varandra, något knappast Melania och Donald Trump gjorde under sina år och kan inte annat än spekulera när Melania tar ut skilsmässan om hon nu gör det som många tror.

Gillade också att Obama, Bush och Clinton pratade varmt om att det är dags att ena USA och att inte fokusera på skillnaderna som råder mellan de två amerikanska politiska partier. HÄR deras tal …

En liten tradition är att fd presidenten lämnar ett brev till den nyvalde. Det sägs att fd president Bush lämnade detta till Clinton. Undrar om Trump lämnade ett till Biden och isf. vad som stod i det :)

Förutom alla kända artister som uppträdde igår så är det en Amanda Gorman, en 22årig tjej som har tagit världen med storm då hon igår läste sin poesi “The Hill We Climb” under installationen.

Lyssna på henne HÄR. Det sägs att hon siktar på att bli president när hon har blivit lite äldre, nothing is impossible …

(Bild från Getty Images …)

Nu är det dags att gosa lite med mina djur här hemma, rena cirkusen ibland när de springer efter varandra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *