Profhilo kur …

Ni kanske har turen att aldrig känna er sliten eller så gör ni det utan att tänka på de där hjälpmedel man kan ta till om man så önskar.

Personligen tillhör jag den gruppen som är tacksam för de behandlingar som finns och tar gärna till den expertisen som min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan besitter. Efter att ha tittat på mitt ansikte idag rekommenderade hon mig Profhilo på ansikte och hals i kombination med botox som jag brukar göra med jämna mellanrum.

Har aldrig behandlat halsen men nu när jag är snart i 50 års åldern så känns den delen extra viktig för min del då spänstigheten i huden har definitivt försämrats med åldern. Inga konstigheter alls men lite extra fukt vill jag gärna tillföra om så möjligt.

Har du aldrig hört talats om Profhilo kommer här en kortare beskrivning på denna behandling:

Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

För bästa resultat gör man Profhilo som kur 3 gånger med ca 4 veckor mellan gångerna. Skönt att se piggare ut än vad jag är :)

Med mig till kliniken hade jag Frans som fick socialisera lite <3

Tack Jessica för dessa söta kort på honom …

Nu gosar jag lite med Molly efter att ha tvättat håret och om en stund ska Nicole få göra lite lättare lockar på mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *