Då är “det illa” …

Igår efter morgonens första mötet åkte jag till jobbet för även om vi bedriver distansundervisning fram till den 24/1 (vi får se om detta förlängs) så behövde jag åka in med tanke på att jag har betyg som ska vara satta före den 22/1.

Det kändes verkligen tomt att vara på jobbet men så mysigt att få träffa de få kollegorna som var på plats. Fina Inger kom tom. med en kopp kaffe när jag satt med några omprövningar, saknar så den sociala biten med mina kollegor <3

När tom. vi introverta saknar det sociala då är “det illa” :)

Även om alla restriktioner kanske påverkar mest de extroverta så börjar nog de flesta av oss introverta också påverkas för nu känns det som att jag har sett allt som Netflix har att erbjuda, energin av egen tid borde nog vara laddad men ändå inte på något märkligt sätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *