Vinter wonderland …

Jag har rakat ut för en valp klassiker som har gjort att jag inte har bloggat på ett par dagar, Frans har bitit sönder sladden till min MacBook så idag har jag fått åka och köpa en ny sådan.

Minns att en uppfödare sa för flera år sedan att man ska räkna att en valp kostar 10.000:- extra i form av materiella ting som den kommer att göra sönder, mattor som ska kemtvättas och lite annat smått och gott som de kan göra sig skyldiga till.

Nu är dock datorn laddat igen, både hund och katt sover och jag ska snart sätta på lite kaffe och leta fram något spännande att titta på efter att vid 11 tiden ha gått den dagliga promenaden på minst 1 h med Ann-Louise. För variationens skull blev det Kypesjön idag.

Jag gick i vanliga sneakers och tights :) Äger inga underställ eller dylikt nämligen men har klarat mig bra denna hittills milda vinter men inser även att jag borde köpa lite varma kläder och skor. Sådant jag inte tycker är roligt att äga har jag svårt att lägga pengar på nämligen …

Nu ska filten på här i soffan och ska kolla bland alla kanaler om jag hittar något att njuta en kopp kaffe till innan Frans ska få gå sin nästa promenad. Just nu verkar detta det sista han vill göra :)

2 thoughts on “Vinter wonderland …

 1. Hej Michela!
  Är så nyfiken på hur det har gått med din utmaning med ”16 weeks of hell”.
  Den är väl färdig snart? Kan du berätta lite om hur det har varit?

  1. Hej Lotta,
   det är 5 veckor kvar och i all ärlig har jag inte följt programmet alls på ett tag. Tar promenaderna man ska ta men det är typ det enda :) Har undvikit gymmet och det där med hemma träning blir inte riktigt samma (inte alls) och när det gäller kosten så har jag inte heller kört det. Har dock 5 veckor kvar så tänkte köra dessa sista. Har gått ner 5 kg hittills och har några kvar då jag har som mål att ha gått ner 8-9 kg till den 8/2 … <3
   Har även fått ner blodtrycket vilket är väldigt positivt i mitt fall ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *