Till dig som firar nyår i mjukiskläder …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Såg precis att dessa mjukiströjor i oversize model (jag har S på bild och min dotter XS) från danska Rotate finns nu HÄR.

Ska tvätta den ikväll för att ta på mig den imorgon för kan inte tänka mig bättre nyårsblåsa än denna :)

Förutom att man inte ska gå på fest så hade jag inte gjort det ändå (inte heller bjuden på någon för all del :) för med en liten valp som ska få uppleva smällare för första gången vågar jag inget annat än att hålla mig hemma och försöka få honom att tänka på något annat när det är som värst. Min sköna nya oversize tröja blir därför min nyårsoutfit och den jag stänger anno 2020 med …

Bilden nedan är hämtad från Wakakuus hemsida HÄR.

Rekommenderas av oss alla tre men byxorna är jag tveksam till. De satt långt ifrån bra, tvärtom riktigt “fula” på oss men kanske att de passar andra kroppar bättre <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *