Rotate x 3 …

Hoppas att ni alla som tycker att Julen är lite/mycket jobbig kan nu känna att vi har nu tagit oss förbi den. Heja oss och så hoppas jag självklart att alla har haft en mysig sådan även om de flesta har fått uppleva en kanske lite annorlunda Jul i år.

Själv har jag, senaste 3 dagar, ätit sötsaker jag inte borde och inte heller gått milen som jag brukar så får nu ta fram disciplinen då jag har målet att ha gått ner 8- 9 kg innan den 8/2 och det ska jag se till att ha åstadkommit.

Något Nicole, Holly och jag har önskat oss i julklapp är dessa sköna oversize tröjor från Rotate så lite roligt när vi alla hade på oss våra idag :) Själv fick jag öven mjukisbyxorna till den men de lämnade jag tillbaka för de var definitivt inte snygga på. Tröjorna är dock helt ljuvliga …

Igår vid lunch åkte jag till kusten med Frans som låg skönt i sin resebädd. Han var definitivt avkopplad och gillade nog att åka bil :) Skönt med lite miljöombyte även om vädret vid kusten var inte bättre …

Jag är hemma i Borås sedan lunch, Nicole och mormor tittar nu på ”The Undoing” medan jag har läst några av de 130 inlämningar i psykologi jag fick in före Jul, mailat lite och ska nu sätta på lite kaffe denna rätt så kyliga måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *