Men hur söta?

Kan inte sluta att titta på dessa två <3 Lilla famiglia Castellari …

Frans har vuxit under dessa 2 veckor som vi har nu haft honom men fortfarande för liten för alla halsband och “kläder” jag har köpt till honom då jag anade att han skulle frysa, vilket han gör … Rumsren är han inte än men hinner jag ta upp honom direkt efter att han har sovit så kissar han ute men hinner jag inte då är det liksom kört :)

Imorgon ska jag starta min dag med en oljemassage. Ska nämligen utnyttja min friskvård på bästa möjliga sättet tycker jag, över 60 minuters skön avkoppling väntar vid 9 tiden och efter det ska jag fortsätta min ego tid med att fixa naglarna för att efter det ta min promenad i naturen … Lucky me helt enkelt <3

2 thoughts on “Men hur söta?

  1. Hej

    Verkligen så gulliga, kolla in hur Molly kollar när Frans sover eller sover Molly oxå kanske…Gulligt är de i alla fall
    Dom kommer bli BFF
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *