En trött Julafton …

Vet att jag inte är ensam om att, av olika orsaker, inte ha Julen som en favorittid på året och så blev den inte som planerad vilket gjorde den ännu värre. Svårt att förstå när jag säger A men inte B men vissa saker får vara privata <3

Något som jag dock fascinerades om är att den 23/12 på kvällen när min mor och dotter var här började hjärnan/kroppen jobba för att skydda mig från de jobbiga känslorna som jag förknippar bland annat julen med.

Blev nämligen så trött att jag kunde knappast hålla ögonen öppna och likaså på julafton. När både mor och Nicole gick på just julafton var jag så trött att jag gick bara att la mig, dränerad av alla tankar och känslor.

Har upplevt samma sak tidigare vid ett par tillfälle för just när jag blir utsatt för emotionell stress blir jag så otroligt trött. Någon som har samma erfarenhet?

Hoppas att din Jul har varit ok trots de annorlunda omständigheter som råder i år.

Nicole är nog nöjd med sin då hon spenderade den här på förmiddagen, sedan kom pappa och familj och hämtade henne för Jullunch hos farmor och kvällen tillbringade hon hos sin extra mammas mor och far vilket hon tycker är så mysigt.

Nöjd är hon nog även med sina presenter då hon önskade sig pengar från oss alla till att köpa sig en väska hon så gärna vill ha och har redan hunnit beställa men så hade jag även köpt en massa olika produkter från Caia Cosmetics som jag visste hon gärna ville ha <3

Nu ska jag gå ut med lille Frans och önskar dig en trevlig fortsättning på Julhelgen.

8 thoughts on “En trött Julafton …

  1. Hej
    Verkligen en annorlunda jul, bruka vara i Småland men det blev att vara kvar i Stockholm
    Ha en fortsatt fin ledighet
    Mysigt att du har din lilla Frans hos dej, du får gärna lägga in några bilder på honom, går de bra med honom är han rumsren
    Kram

  2. Hej! Grät en stund på julafton, de är tomt utan sambon, han gick bort hastigt för snart 4 år sedan, han älskade julen, så de är alltid lite jobbigt. Kram Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *