Var finner jag ett liknande hus?

Julveckan och många funderar fortfarande över hur de ska fira Julen, hur många vågar de träffa och var: inomhus/utomhus?

För min del kommer jag att verkligen inte riskera att smitta någon då jag är helt själv med mina små djur från kl. 11 ca då min mor och min dotter åker vidare för Julfirande. Kommer nog att kännas lite konstigt får jag väl redan nu erkänna …

Nicole är alltid med sin pappa och familj efter kl 11 vilket jag tycker är underbart då hon får där det klassiska firande med familjer och små barn och tidigare om åren så har jag ibland åkt till min syster i Italien, vilket dock är närapå omöjligt nu till min stora sorg.

Vi ska dock köra lite videosamtal och så ska jag även ha det med min väninna Mikkan. En annorlunda Jul helt enkelt a casa Castellari …

Vet ni VAR jag hade velat vara nu när HUR och med VEM är inte något jag kan påverka? I ett hus i skogen med mina djur och en hederlig bok <3

Är nog en av de få som bara redan nu längtar efter att Julafton är över och jag erkänner det för vet att jag inte är den enda att känna så <3

4 thoughts on “Var finner jag ett liknande hus?

  1. Vet att julen inte är din favorit. Men hoppas du haft en bra dag. Tycker om din blogg även om jag inte hör till dem som brukar lämna kommentarer så läser jag varje dag 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *