En vecka med Frans …

Nu har det gått en vecka sedan vi hämtade hem vår lille Frans och ni som tittar in på min insta story @michelacastellari har nog sett hur bra vår katt Molly tog emot honom till vår lilla famiglia.

Tänkte visa några bilder på honom …

Jag är definitivt inte objektiv när jag påstår att han är otroligt söt men å andra sidan så valde jag denna sötnos just för denna åsikt :)

Denna första vecka har jag sovit i soffan för att vara honom så nära som möjligt när han har legat i sin sängbädd precis vid mig men igår kväll flyttade jag in hans säng så att jag kunde få ligga i min.

Det gick väldigt bra så nu kan jag åter få sova med Molly bredvid mig. Vill inte att hennes rutiner förändras allt för mycket <3

Kolla hans stil … han verkar känna sig hemma och avkopplad. Han går runt numera i hela lägenheten (bor inte i ett slott men i hans små ögon så kanske den känns större) med undantag till Nicoles rum där hon har en heltäckningsmatta som jag inte vill att han ska se som en skön toalett :)

Idag fick jag även ett DM där en tjej här i Borås skrev att hon köpte hans bror så vi planerar en syskonträff mellan de så att de får leka bröder emellan :)

Nu är det snart bed time så önskar dig buonanotte …

4 thoughts on “En vecka med Frans …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *