Tredje advent …

Tredje advent och vaknade i soffan där jag har legat dessa nätter sedan vi har fått hem lille Frans. Då känner jag att jag har lite koll på honom även om det nog bara är en känsla då det tar nog ett tag till innan han blir rumsren :)

Tände dock ljusen, kokade kaffe och tittade på Lucia på morgonnyheterna.

Efter att ha tittat på när Frans och Molly har busat runt här så tog jag bilen till Pickesjön för mina 10,5 km.

Det är ganska fascinerande hur jag tidigare var nöjd med att gå ett varv om dagen för att nu känna mig nöjd enbart efter tre (som motsvarar just 10,5 km). Promenader är nog min grej och ska nog snart börja löpa lite också för även om jag är långsam så tycker jag att det är så skönt efteråt oavsett snabbheten <3

Dessa första veckor med valp innebär att jag är rätt så låst vilket självklart inte är en överraskning men mysigt och inser att det är en liten kamphund i liten format jag har hemma. Han går från att vara hur busig som helst till att kollapsa på filten och sova. En valp helt enkelt <3

Nu ska jag tvätta håret och njuta av denna söndag kväll i all sin enkelhet och önskar dig en trevlig fortsättning på denna tredje advent …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *