Geblod.nu …

Idag har jag varit på Borås Lasarett, för att ta de blodprov som de tar i samband med att man anmäler sig som blodgivare.

HÄR kan du läsa om hur ditt lilla bidrag som blodgivare kan faktiskt tom. rädda liv.

Fyllde i en online frågeformulär och sedan tog en trevlig sköterska hand om mig, tog de provrören hon behöver, kollade blodvärdet och blodtrycket.

Apropå mitt blodtryck så verkar det som att kanske promenaderna har gjort att den har gått ner för brukar inte vara nere på dessa nivåer trots att jag tar mediciner för högt blodtryck. Har trots allt tagit dessa mediciner i 2 år men det sista har jag känt mig lite yr när jag reser mig från soffan vilket kan vara just en indikation för lågt blodtryck.

Ska kontakta vårdcentralen för att kanske gå ner lite i mina doser. Motion hjälper <3

Nu håller jag tummarna för att analyserna visar att allt är ok med mig så att jag kan 3 ggr om året vara en av de personerna som lämnar de ca 4,5 dl blod som är brukligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *