Sömnlös med valp …

Nu har vi haft mini i 1 dygn och att ha en valp kräver en del av en vilket jag dock visste så klart då det är inte första gången jag har hund <3

Så fort vi går ut sätter han sig på våra skor och vill att vi ska ta upp honom och gå in igen men han har kissat en gång ute idag med Nicole och han fick så mycket beröm för detta :)

Imorgon ska jag ta några kort på dagtid, hoppas att ni som tittar in här tycker att det är ok att jag första dagen bombarderar er lite med bilder på Frans, har svårt att inte göra det…

Natten till idag har jag typ sovit 3-4 timmar då han vaknade och passade därför på att direkt gå ut med honom ifall att … och däremellan var han pigg och ville allt annat än att sova. Sa till Nicole att hon får ta nattpasset imorgon så att jag får sova ikapp lite …

Vid 9 gick jag till New You för att hälsa på min väninna Tania. Då jag jobbar i Lerum i vanliga fall så blir det inte så ofta alls som vi träffas (för 3 år sedan satt vi varje morgon och åt frukost tillsammans istället) så gick och satte mig i den lokalen där hon och Pia driver sin verksamhet New You och direkt kom hennes fina hund Alexa och la sig hos mig.

Hon la nosen i min ficka och så låg och sov en bra stund medan Tania och jag försökte uppdatera oss om varandras liv :) Mitt gick fort kan jag lova :)

Hämtade sedan ett paket och tog mig till Pickesjön för mina 10,5 km. Helt ljuvligt skönt tycker jag att dessa promenader är då kylan är frånvarande än så länge.

Sedan var det dags för jobb till kl. 17 och medan jag satt på Zoom möte och Nicole online med lektioner låg Frans i sin säng och sov <3

Gäspar redan då jag är medveten om att en något sömnlös natt väntar igen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *