En härlig lördag …

Vaknade rätt så sent imorse då jag somnade sent så allt det jag skulle göra blev inte riktigt av denna lördag.

En tid jag inte missade dock är den jag hade hos min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan för lite botox och lite lite fillers vid mungipan … Har så svårt att förstå att jag som ung var rädd för sprutor när jag idag ser fram emot dessa små stick :)

Efter mitt besök och lite kaffe med Ann-Louise åkte jag direkt till Pickesjön för att gå mina 10,5 km (3 rundor kring sjön). Vädret var riktigt behagligt idag så rena fröjden att gå och gå … Ingen musik, ingen podd, inga hörlurar, ibland tycker jag att det är skönt att inte lyssna på något och bara vara i nuet när jag promenerar …

Efter promenaden mötte jag upp Nicoles farmor för mamma mia, vad många beställningar hon har fått på sina underbara torgvantar som hon stickar och säljer för 100:-! Ni är alldeles för underbara och har du missat dessa gå in på min insta story @michelacastellari så ser du de där. En mjuk och varm julklapp för ett mycket bra pris <3

Gick därefter ner till torget här i Borås då min dotter har hyrt plats i en av boden för att sälja sina ljus, sådana de snurrar och säljer genom sitt UF företag. De har sålt över 250 ljus sedan de började, hur fantastisk är inte det?

Behöver du ljus och vill samtidigt stötta dessa tjejer och deras företagsamhet finns de på torget på helgerna (fredag-lördag-söndag)

Imorgon söndag finns de där 12-16 <3

Nu känner jag mig ganska trött och nöjd med dagen så ska nu ta ett varmt bad, ta på mig myskläder och ikväll titta på ”Så mycket bättre” …

Nicole är på bio, Molly har legat på samma filt i soffan sedan imorse, tvättmaskinen är på så att jag kan bädda med rena lakan och nu ska jag tända en massa ljus och mysa i mitt hem <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *