Den sötaste leveransen från @cake_borås …

Vid 18 tiden fick jag en fantastisk leverans, en sådan som bara är så söt i både utseende och insida att jag bara inte kan sluta att fota den <3

Det finns nämligen i Borås ett företag som förutom tårtor gör fantastiska personliga box som de levererar i både Borås och Göteborg. Det går inte annat än att bli lycklig utav en sådan leverans.

Du följer de på Instagram @cake_boras och där kan du även skicka ett DM för att ställa frågor, köpa eller beställa en likadan box och om inte likadan kan du välja en helt annan tema (flera olika ser du på deras Instagram).

Kunde inte annat än att låta bli att fota alla för är svag för söta sötsaker <3

Hur söta? Allvarligt, blir som ett litet barn vid synen av söta figurer.

Molly var också nyfiken och visade stort intresse för innehållet, lite för mycket intresse :)

Håll utkik på min egna Instagram @michelacastellari då jag kontaktade (så fort jag hade öppnat min vita box) tjejen som driver @Cake_ borås och frågade om hon kunde tänka sig att lotta ut en sådan här (eller liknande) cupcake box som en Andra Advent tävling på min min Instagram, missa den inte <3

Imorgon ska jag troligtvis träffa en väninna som jag inte har träffat på över 20 år så fikan är given <3

Trevlig fredag kväll på er <3

4 thoughts on “Den sötaste leveransen från @cake_borås …

    1. Jag har gått ner 10 kg sedan i somras endast genom att utesluta sötsaker. Förutom när jag fikar med vänner, annars hade livet blivit för tråkigt😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *