Torghandskar 100:- !!!

Nicoles farmor älskar att sticka och var den som lärde Nicole lite den typen av aktiviteter när hon var liten.

I vanliga fall brukar hon sälja sina handstickade torghandskar på olika Julmarknader men nu när Covid-19 har satt stop för detta så har jag tagit med mig flera till jobbet och tänkte även kolla här i bloggen om någon vill köpa dessa handgjorda för det väldigt billiga priset på 100:-.

Julklapp? Till dig själv? Jag blir galen på vanliga vantar därför att man inte kan använda de om man ska trycka på touch knapparna på mobilen så dessa är alldeles perfekta för mig som vill ha fingrarna fria men som gärna vill ha händerna varma.

Dessa torghandskar finns i två olika modeller och i alla möjliga färger: beige, gråa, svarta.

Intresserad? Skriv till mig på Facebook eller DM på Instagram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *