Shopping hos Dashing Dogs ..

Att köpa hund är bland det underbaraste som finns när man har väntat och funderat länge. Att skaffa sig en valp ska vara ett beslut man tar med förnuftet och inte bara med hjärtat då en hund kräver din tid, din uppmärksamhet och din engagemang oavsett hur du mår, hur vädret är och dina övriga planer.

Det var 3 1/2 år sedan vår Knut fick somna in i vårt hem med en veterinär som såg till att han fick den bästa avslut han kunde få, omringad av oss som älskade honom så otroligt mycket <3

Som ni redan vet har vi nu köpt en valp som har fått namnet Frans och som vi ska hämta i mitten på nästa vecka. Vi vill så klart vara väl förberedda och beställde därför redan dagen efter en massa underbara accessoarer hos Dashing Dogs. Jag har längtat länge efter att få lägga en beställning där så de har nu en trogen kund hos sig.

Detta är inget samarbete (jag har betalat för min beställning) men då jag vet hur svårt det är att driva eget tycker jag att det är en självklarhet att dela med mig av tips <3

Idag har jag nämligen varit och hämtat min första beställning (en till är på ingång :) och kolla alla fina inköp vi har gjort.

Den här hundväskan är kanske det mest annorlunda inköpet men så här tänker jag: när jag ska ut och gå milen så kan inte Frans gå mer än en kort stund som liten valp och jag vill inte behöva åka hem med honom för att gå ut igen så kan bara stoppa in honom där och promenera vidare så får han ärlig luft och en lite kort promenad igen när jag är färdig med milen.

Vi testade att se vad Molly skulle tycka och jag tror att hon är nöjd med att någon annan ska sitta i den :)

En härlig hundbädd i en brun nyans, leksaker, halsband och koppel, matskålar och den mjukaste filten att sova på …

Allt detta finns som sagt hos Dashing Dogs HÄR för visst är det kul med lite accessoarer när man har hund. Du kanske tom. köper Julklapp till din/dina?

Dessa matskålar i vitt och guld är så fina !!!

Vi längtar och njöt av att öppna vår beställning idag <3

2 thoughts on “Shopping hos Dashing Dogs ..

 1. Hej

  Jag brukat handla hos Dashing dogs de har så mycket fint o coola leksaker, jag har ingen egen vovve men jag är gammelmoster till en Jack Russell en Tyra som jag skämmer bort, hon kommer få fina julklappar från mej
  Lyck till med Frans ska bli skoj att få följa er lilla valp
  Kram

  1. De har verkligen så mycket fint !!! Har även beställt en bilstol för hundar som jag även kan ha om Frans ska flyga :) Bättre att köpa en som man kan ha till allt och alla små söta leksaker är bara allt för underbara.
   Som gammelmoster har man ett ansvar när det gäller paket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *