Mysfaktorn du saknade i ditt hem …

Som jag tidigare bloggat om har min dotter tillsammans med några andra tjejer startat sitt UF företag, en projekt som ingår i en av kurserna de pluggar sista året på gymnasiet.

Från start skulle de göra hoodies med speciella tryck men så satte Covid-19 stop för detta med sina problem för leveranser och de fick snabbt ändra sin idé. De kom på den utmärkta idén att snurra ljus, en idé som har lett till otroligt många beställningar.

Nu tar de ytterligare ett steg i sin försäljningsidé och kommer att sälja sina produkter på Stora Torget i Borås. Här nedan ser du dagar samt tider då du har möjligheten att köpa dina egna snurrade ljus av dessa tonåringar som har lagt stor engagemang i sitt UF företag.

Dessa nedan har jag hemma då de blev inte tillräckligt bra (de ingick i deras övningsljus) för försäljning, det tackar jag för då jag fick fyra gratis ljus :)

HÄR till inlägget med fler bilder på ljusen.

Missa inte dessa företagsamma gymnasieelever på Torget här i småstaden och 1 ljus 29:-, 4 ljus 99:- och de lovar att ha med sig ett varierande utbud av färger och med olika snurrande.

TwistedcandlesUF finner du även på Instagram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *