Serie tips ”The Undoing” …

Nicole Kidman är, enligt mig, en av de bästa skådespelarna och blev därför inte alls förvånad när jag såg HBO:s nya serie ”The undoing” där hon spelar en av huvudrollerna samt är involverad i genom sitt egna bolag. Så spännande!!!

Serien grundar sig på bestsellern ”You should have known” av Jean Hanff Korelitz.

En psykologisk thriller som fängslar från första avsnittet och där du även får se Hugh Grant i rollen som den mordmisstänkte äkte man, en roll som skiljer sig från de betydligt mer romantiska komedierna som vi är vana att se honom i. Att Donald Sutherland har en av rollerna gör inte heller serien sämre, älskar hans röst och pondus.

Gissa glädjen när jag såg att den fanns på Telia Play (under HBO) för denna serien på 6 avsnitt rekommenderas att se. Trailern HÄR.

Den första serien jag såg Nicole Kidman i är nog klassikern ”Bangkok Hilton” (hur spännande var inte den?) men har du inte sett ”The Malice” rekommenderar jag även den, en film som du kanske aldrig har hört talats om med en mycket spännande finale, trailer HÄR.

När det är höst/vinter så är det extra mysigt med bra serier och film, speciellt då utbudet på ”vad man inte bör göra” sätter sina begränsningar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *