Gör ditt egna Adventsljusstake …

Några av er frågade var jag har köpt eller hur jag har använt för att kombinera mitt egna Adventsljusstake.

Som jag skrev köpte jag min i en liten butik vid Regementet här i småstaden men att sätta ihop en liknande är nog allt annat än svårt. Det du behöver är dock ett något djupare fat (se på bilden), mossa, kottar, torkade apelsinskivor, kanelstänger och självklart 4 lite tjockare/bredare ljus.

Billiga fat I olika storlekar och format finner du (ett tips) i den pop up butiken som har öppnat mitt emot Idé Guld här i Borås. De hade ett hjärtformat för bara 20:- !!!

Som sagt, att sätta ihop sin egna är nog inte svårt alls så bara att inhandla det man behöver och ha lite pyssel <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *