Julgranen på plats …

Igår tog julgranen plats i vardagsrummet så nu lyser den fint <3

Jag tar gärna in den tidigt för den 26/12 vill jag redan ta bort den, mysigt fram till Jul men efter det så vill jag inte se ett spår av Julen :)

Någon som uppskattade pyntet på granen när jag klädde den är Molly som dock visar intresse för lek bara någon timme om dagen. Hennes favoritsysselsättning är annars att njuta av il “dolce far niente” = det ljuva i att inte göra något … Vi har detta gemensamt hon och jag :)

Tom. några julklappar har redan fått plats och självklart har min dotter redan påbörjat gissningsleken :)

Sedan en timma tillbaka är det bakning här hemma. Nicole har 4 tjejkompisar och de bakar pepparkakor och lussekatter medan de pratar om framtiden, Julen och självklart om Frans :)

2 thoughts on “Julgranen på plats …

  1. Så härligt med julbak och adventsfint ! Jag undrar har du gjort det fina arrangemanget med dom fyra tjocka ljusen i en brun stor skål med kottar och mossa själv ? Kan jag få tips på vad det är för skål och hur den är uppbyggd.
    Den är superfin. Lycka till med din hälsoresa. Kram Kicki

    1. Hej Kicki, jag köpte den färdig i en liten blomsterbutik här i Borås men ska fota den lite bättre så att man kan göra en liknande själv men börja att torka apelsinskivor och plocka några kottar så kommer bättre bilder senare ikväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *