Familjen Castellari ökar …

Sedan min fina Knut gick bort för snart 3 1/2 år så har jag längtat efter att ha hund igen. Å andra sidan har jag njutit av att inte behöva tänka på tider och mitt liv med min katt Molly har varit helt underbar skön utan de ”måsten” som alla hundägare vet ingår i valet att ha hund.

Då Knut var en pomeranian så har jag lite som en grej att inte skaffa en hund som är samma ras som de jag har haft (groenendal, papillon, pomeranian) då jag vill inte jämföra med de fantastiska hundar jag har tidigare haft.

Min drömhund är och kommer alltid att förbli en brun dobermann från en italiensk kennel jag följer eller en snygg mörk/röd schäfer men inser också att möjligheten till en stor hundras finns inte. Därför har jag tittat på chihuahua, toy pudel och yorkshire ett tag men med kommande Jullov och insikten att jag snart får vara hemma i nästan 1 månad så är timingen helt rätt NU.

Har tittat på SKK:s hemsida men då alla verkar köpa hund så finns inte så många valpar till salu och de som har figurerat där har inte riktigt tilltalat mig. Igår dock tittade jag in på Blocket och såg bilder på valpar som är 75% pomeranian och 25% chihuahua. Hmmm…. tänkte jag…

Känns lite osäkert (får hoppas att jag har en valp att hämta den 9/12) att köpa hund på blocket men det viktigaste är att man inte köper en smuggelhund vilket denna valp inte är.

Skickade ett sms och en stund senare fick jag bilder på några av valparna och denna kille fastnade Nicole och jag extra för. Personligen föredrar jag hanhundar (baserat på att jag har haft fantastiska hanhundar) och så är Molly tjej så perfekt med en liten kille i denna tjej familj. Hur han kommer att se ut har vi inte den blekaste aning men liten (valde den minsta killen) och troligtvis helt bedårande även som vuxen <3

Tycker att han har lite Mona Lisas blick, oavsett var man befinner sig verkar blicken titta på just dig :) Hahaha!

Kolla på ryggen :)

Den här profilen är bara så sockersöt, man kan nästan tro att det är en kanin? :)

Det blir ingen hel pomeranian men det blev en sådan till 75% vilket inte var min tanke men timingen och dessa ögon var svåra att motstå :)

Nicole är överlycklig men hon har nu bundit sig till ett liv som hundägare för även om jag tar morgonpasset så är det hon som har ansvaret medan jag jobbar. Som tur är ligger hennes skola bara ett par hundra meter från oss och hon har möjligheten att komma hem och rasta plus att hon har kollat även med sin familj så att stöd finns för denna nya familj medlem som kommer att kräva en hel del och det måste man vara förberedd med.

Nu återstår frågan gällande namn … <3

4 thoughts on “Familjen Castellari ökar …

  1. Ja, det där med namn är ju lite roligt. Nu har kenneln döpt min nya kille till Harley och han ser ut som en sådan men han kommer att få många smeknamn.
    Er ser ut som en Harry 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *