Julen närmar sig …

Julen närmar sig med stormsteg och många (känns som alla) verkar redan ha pyntat sina hem med det mesta som hör Julen till.

Häromdagen konstaterade jag för en vän att “jag har blandade känslor inför Julen” vilket fick honom att skratta för “Michela, du vill bara att den ska vara över, det kallar jag inte för blandade känslor“. Haha!

Egentligen älskar jag mycket som hör Julen till (pepparkakor, lussekatter, pynt, färgerna, dofter, mm.) så i år ska det allt bli något Juligt i fönstren även hos mig …

Julafton morgon kommer att se ut som vanligt men efter att Nicole har åkt till sin pappa med familj så ska jag bara njuta av en skön dag (efter träning och promenad) med Molly. Då jag jobbar med många ungdomar vill jag nämligen inte riskera att smitta …

Just nu håller jag tummarna för något som hade gjort Julen extra mysigt <3 På Julafton ska jag nog ha en Disney dag där jag går igenom alla klassiker för hur ofta har åtminstone inte jag önskat att detta hade varit min verklighet? <3 Se HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *